Rendelési információ

 

 

I. A VÁSÁRLÁS MENETE
Bejelentkezés a webshopba:
Amennyiben Ön már regisztrált vásárlónk, kérjük jelentkezzen be a kívánt felhasználónévvel és a hozzá tartozó jelszóval webshopunkba az "Online vásárlás" menüpont alatt található bejelentkező-felületen.Amennyiben Ön még nem regisztrált oldalunkon, kérjük kattintson az "Online vásárlás" alatt található "regisztráció" feliratú gombra, majd töltse ki a regisztrációs űrlapot. Kérjük, hogy fokozottan figyeljen az űrlapban szereplő adatok pontosságára, mivel a vásárolt termék megrendelésének pontosításakor, illetve a termékről kiállított számla elkészítésekor ezeket az adatokat vesszük figyelembe.
 

A megadott e-mail címet az Ön hozzájárulása nélkül nem használjuk fel akciós hírlevelünkhöz. Amennyiben rendszeresen információkat szeretne kapni aktuális akciós ajánlatainkról és újdonságainkról, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre.

 

A vásárlás:

 

A belépés után válik aktívvá a "kosár", amely a vásárlás kezdetekor üres. A kiválasztott terméket a "kosárba" gombra kattintással helyezheti bevásárlókosarába.

 

 

 

A vásárlás befejezése:

 

A megvásárolni kívánt termékek tételenkénti megtekintéséhez, illetve a megrendelés véglegesítéséhez kattintson a "kosár tartalma" feliratú gombra. Ezután tekintheti meg bevásárlókosarának tartalmát, amelyből az egyes árucikkek alatt található "törlés" gomb segítségével távolíthat el termékeket. A vásárlás befejezéséhez, illetve a szállítási adatok megtekintéséhez és pontosításához kattintson a "megrendelem" gombra. Itt tudja ellenőrizni a rendelési adatokat, illetve tud változtatni a szállítási címen. A "tovább" gombra kattintva egy minden adatot összesítő táblázat jelenik meg, majd a "megrendelem " gombra kattintva fejezheti be a vásárlást. Ezt követően egy visszaigazoló e-mailt fog kapni, amelyben szerepelnek a vásárolt termékek tételei, nettó és bruttó árai.

 

 

 

A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS
Amennyiben a vásárlástól a termék átvételét követően kíván elállni, azt a következő módon teheti meg:
A vásárló, az áru átvételét követő 14 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ennek módjáról a Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia címünkre. Cégünk kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú és csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni. Az elállási jog gyakorlása semmilyen többletköltséget nem jelent a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban ügyfelünknek kell gondoskodnia.
A jótállásra és a szavatosságra a Polgári törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvényben és az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) számú kormányrendeletben foglaltak az irányadók.
 

 

Árak

A webáruházunkban található termékek árai minden esetben  Magyar Forintban (HUF) értendő bruttó árak, azaz minden esetben tartalmazzák az aktuális  Általános Forgalmi Adót (ÁFÁ-t), mely érvényes az „Akciós ár”-ként feltüntetett árakra is.

Szavatosság, jótállás

A Szállító szavatossági és jótállási felelősségére a Polgári törvénykönyvről szóló 1959. évi. IV. törvényben (Ptk.) és az egyéb vonatkozó jogszabályokban foglaltak az irányadóak.

 

A szerződés hatálya

A jelen szerződés a megrendelésnek a jelen szerződésben meghatározottak szerint történő leadásával lép hatályba és a megrendelés teljesítésével zárul le.

Szállítási költség

A szállítási költség tájékoztató jellegű adat, melyet a csomag súlya és értéke alapján határoz meg a szállításra szerződött Magyar Posta. Webáruházunk a „Szállítás költsége” pont alatt a hozzávetőleges csomagsúly és érték alapján BECSLÉST AD a várható szállítási költségről.

KIEMELTEN FELHÍVJUK figyelmét arra, hogy a „Szállítás költsége” pont alatt megjelenő érték és a ténylegesen fizetendő szállítási költség eltérhet, melyért Szállító nem vonható felelősségre.

 

Fizetési feltételek

 

 

Előreutalással valamint utánvételes fizetéssel.
 
 

 

 

A rendelés visszaigazolása

A „Megrendelem” gomb megnyomásával rendelése digitális úton beérkezik hozzánk, melyről az Ön által megadott e-mail címre azonnali, automatikus visszaigazolást kell kapnia. Amennyiben ezt a visszaigazolást nem kapja meg, kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunkat a 06209280493 telefonszámon, vagy az geletazsolt@invitel.hu e-mail címen!